KMT informatie

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Wij zijn Zephyr, het meest blauwe, zwoele en onstuimige dispuut van SSR-Leiden. Wij zijn relatief een wat kleiner dispuut, maar toch super divers. Iedereen is bij ons welkom en we vinden het belangrijk dat je altijd je zelf kunt zijn. Dit zorgt voor een sterke band, we zijn een heel hechte groep vrienden.

De naam Zephyr is afgeleid van de naam voor de oud Griekse god van de westenwind, Zephyros. Zephyros is een gunstige wind, die af en toe verrassend fris kan waaien. Net als Zephyros zijn wij vriendelijk, maar laten we tegelijkertijd een frisse wind door SSR waaien. Dat doen we heel actief. Elke dinsdagavond zijn we op de borrel te vinden. Ervoor gaan we altijd samen eten bij iemand thuis of op SSR. Maar ook op feestjes zul je de Zephyrblauwe shirts zien.

Verder doen we buiten SSR  ook veel samen. Elke week organiseren een paar leden een activiteit. Deze activiteiten zijn net zo divers als onze leden zelf. Zo gaan we bijvoorbeeld samen eten, een film kijken of we houden een spelletjesavond, maar ook gaan we boulderen, lasergamen, puzzelen we ons vrij uit een escaperoom of houden we een spontane chill avond.

Elke zomer gaan we samen op Zephyrvakantie. Dit jaar zijn we in naar Lucca in de Toscane gegaan, maar we zijn ook naar Portugal, Letland, Frankrijk, Griekenland, Kroatië en nog veel meer gave plekken geweest. Feestdagen zoals nieuwjaar, Koningsdag en Sinterklaas vieren we ook graag samen en elk jaar gaan we een weekendje weg voor onze inauguratie. Alles mag en kan dus bij ons. Bij ons kun je jezelf zijn. Spreekt dit je nou aan en wil je de echte Zephyrsfeer ervaren? Kom langs bij onze open activiteiten. Het wordt onstuimig!

Tom, Zephyriaan
Praeses 2019

De Mythe

Ben je benieuwd naar de mythe achter de oprichting van Zephyr? Klik dan vooral hier!

Open activiteiten

Kom vooral langs bij onze open activiteiten! Klik hier voor de lijst met onze open activiteiten.