Open activiteiten 2022

Gefeliciteerd! Je hebt de sleutel tot het begin van een onstuimige studententijd in handen. Kom langs bij onze activiteiten om zelf te ervaren hoe de wind waait bij het meest Griekse, blauwe en hechte dispuut van SSR. Aanmelden voor de activiteiten kan door een appje te sturen naar bestuursleden Hannah (06 25126000) en Martijn (06 83351742), of per mail naar zephyr.dispuut@gmail.com. Voor meer info, zie onze Instagram! (@zephyr.onstuimig)

Dinsdag 18 oktober, 19:00: Alles loopt op rolletjes-eten
Is het niet gewoon super satisfying om rolletjes te eten? Van pannenkoeken tot sushi, eet je buikje rond met deze ludieke maaltijd!

Dinsdag 1 november, 19:00: Bier- & taartenavond
Aaah, de fijnere dingen in het leven: taart en bier. Zo veel smaken, zo veel mogelijkheden! Hou je nou van witbier en monchoutaart? Of juist van tripels en appelkruimel? Kom het vanavond allemaal proeven!

Vrijdag 4 november, 20:00: Mamma Mia-avond
Mamma mia, here I go again! My my, just how much I’ve missed you! Deze avond staat helemaal in het teken van drankjes, snacks en de film Mamma Mia.

Donderdag 10 november, 20:00: De 88 werken van Herakles
Of je nu een halfgod bent of nog half brak van gisteravond, nu is het moment om heldendaden te verrichten bij deze Zephyr-take op de crazy 88.

Dinsdag 15 november, 19:00: Griekse avond:
Als Grieks dispuut kunnen we natuurlijk niet zonder gyros, moussaka en souvlaki, of zonder retsina, raki en ouzo. Laat je meevoeren naar Griekenland!

Woensdag 16 november, 20:00: Youtube & Fristi
Ik hoor je al denken: “Wat een gekke combi? Hier moet ik bij zijn!” Dan ben ik het 100% met je eens. Bereid je voor op een avond van memes en de roze drank van de goden!

Woensdag 23 november, 20:00: De slimste mens
Ben je nou ook zo’n fan van Maarten van Rossem en zijn brede glimlach? Ding je dan mee in de strijd om je officieel de slimste mens van SSR te kunnen noemen.

Vrijdag 25 november, 20:00: Glowgolfen met wodkaberen
Wat is nou beter dan glowgolfen? Glowgolfen en wodkaberen natuurlijk! (Geen beren zijn gewond geraakt bij het maken van wodkaberen.)

Dinsdag 29 november, 19:00: Speed-(d)eten
Een hapje, een drankje en een goed gesprek: bewezen de beste manier om in hoog tempo de Zephyrianen beter te leren kennen!

Zaterdag 3 december, 14:00: Boulderen & borrelen
Louter pieken vandaag! Klauter met ons mee naar de top én naar de tap, tijdens deze activiteit van hoog niveau.

Dinsdag 6 december, 19:00: Eenvoudig eten
Kom kijken hoe een normale dinsdag er voor ons uitziet! Ontspannen, onverplichtend en onstuimig, zonder fratsen en fransjes maar gewoon gezellig met het hele dispuut!

Vrijdag 9 december, 20:00: Zephyr Zwoele Zomeravond
Voor Zephyr is het altijd zomer, dus kom lekker cocktails drinken en zwoel zijn terwijl buiten de onstuimige wind door de bomen waait!

Lid worden? Aanmelden kan, na het meelopen drie activiteiten, bij het bestuur!