Open activiteiten 2023

Zephyr Open Activiteiten 2023

Gefeliciteerd! Je hebt de sleutel tot het begin van een onstuimige studententijd in handen. Kom langs bij onze activiteiten om zelf te ervaren hoe de wind waait bij het meest Griekse, blauwe en hechte dispuut van SSR. Aanmelden voor de activiteiten kan door een appje te sturen naar Félice (06 38260783) of Timo (06 44829847), of per mail naar zephyr.dispuut@gmail.com. Voor meer info, zie onze Instagram! (@zephyr.onstuimig)

Bier- & Taartenavond – dinsdag 17 oktober, 19:00
Een avond geheel gewijd aan twee van de goddelijkste zaken dezer aardbol. Zo veel smaken, zo veel mogelijkheden. Ben jij van het witbier en de monchou? Of toch meer bij tripel en appelkruimel?

Disney-avond – donderdag 19 oktober, 19:00
We can show you the world, shining, shimmering, splendid! Lekker een avondje Disneyfilms kijken en borrelen. Wat wil een mens nog meer?

Zephyr Goes Zirkus – woensdag 25 oktober, 20:00
Vanavond gaan we uit naar Zirkus! Nee, niet het circus, maar de hippe pop-up met bar, food, games en uitzicht over de stad!

Griekse Avond – dinsdag 31 oktober, 19:00
Leven als een god in Griekenland… Als Grieks dispuut kunnen we natuurlijk niet zonder gyros, tzatziki en moussaka. Of zonder restina, raki en ouzo. Laat je meevoeren op de onstuimige westenwind en waan je in Mediterraanse sferen.

Mamma Mia-avond – vrijdag 3 november, 20:00
Mamma Mia! Here I go again! My, my! Just how much I’ve missed you! De Mamma Mia-avond is een must: hoe kan het ook anders, met lekkere drankjes, lekkere liedjes en een klassiek(?) Grieks verhaal. 

Lingo – dinsdag 7 november, 19:00
_ _ _ _ _ _ _ _ _ Weet jij welk woord we zoeken?
Onstuimig. O-N-S-T-U-I-M-I-G. Doet-doet-doet-doet-doet-ding! GROEEEEEN… uh, BLAUUUUW!!

De 88 Werken van Herakles – donderdag 9 november, 20:00
Of je nu een halfgod bent of nog brak van gisteravond (of allebei), vanavond verricht je heldendaden in de Zephyr-take op de Crazy 88.

Boulderen & Borrelen – zaterdag 11 november, 14:00
Louter pieken vandaag! Klauter met ons mee naar de top én de tap, tijdens deze activiteit van het hoogste niveau.

Kringlooploop – zaterdag 18 november, 14:00
In Leiden stikt het van de ‘zorgvuldig bewaarde’ artefacten. Tijd om de stad af te speuren dus! Heb jij een oog voor verborgen schatten? Of vind je voornamelijk de hond in de pot? Een doldwaze zoektocht wordt het in ieder geval.

Speed-(d)eten – dinsdag 21 november, 19:00
Hapje, drankje en een goed gesprek: alles wat je nodig hebt om in hoog tempo de Zephyrianen beter te leren kennen.

Glowgolf met wodkaberen – vrijdag 24 november, 19:00
Wat is nou beter dan glowgolf? Glowgolf met een alcoholische versnapering in de vorm van wodkaberen (Geen beren zijn gewond geraakt bij het produceren van wodkaberen).

High Wine – woensdag 29 november, 19:00
Lijkt op een high tea, maar dan met wijn in plaats van thee en om 19:00 in plaats van 17:00. Verder is er wijn, snacks, wijn, Tom die over wijn praat, en nog meer wijn. En jij, toch?

De Slimste Mens – vrijdag 1 december, 20:00
Wie is op de hoogte van studentenlingo en is thuis in animatiefilms? Wie is kenner van Griekse goden en weet alles over SSR-disputen? Wie kan meepraten over treinstations, kan een beetje koken en wie weet wat een ‘gangoverleg’ is? Wie o wie is de slimste mens? Ding mee naar de titel op deze quiz-avond!

ChocoCasino – woensdag 6 december, 20:00
Rien ne va plus, de chocolade is niet meer van u. Of weet jij Vrouwe Fortuna wel naar je hand te zetten? Zet jij al je munten in en win je de jackpot of kies je (chocolade)eieren voor je geld en peuzel je het op?

Zephyr Zwoele Zomeravond – vrijdag 8 december, 20:00
Voor ons is het begin december gewoon nog lekker zomer, dus kom je van je zwoelste kant laten zien en cocktails drinken terwijl buiten de onstuimige wind door de bomen waait.

Alles Loopt Op Rolletjes-eten – dinsdag 12 december, 19:00
Kom genieten van al het lekkers wat je kan bedenken dat rolt, want alles loopt op rolletjes! Ja, alles gaat gesmeerd! Van pannenkoeken tot sushi, vanavond eten we onze buikjes rond.

Lid worden? Je kan je bij het bestuur (Timo, Carlijn, Bob en Myrthe) aanmelden na minimaal drie activiteiten te hebben meegelopen!